28. des. 2014

Biff med tagliatelle og Dijonsaus

500 g strimlet biffkjøtt
1 rød paprika i strimler
2 gulrøtter i små biter
4 champinjonger i skiver
1 boks creme fraiche
3 dl fløte
ca 2 ss basilikum
2 ss Dijonsennep
1 ss hvitløkspulver
ca 6- 7 nøster med tagliatellepasta
salt og pepper
 Sett pastaen på kok som anvist på pakken først, og fres biffen i stekepanne i olje og smør.
Rør inn sennepen, og tilsett sopp, gulrot og paprika. Fres raskt på høy temperatur.
 Rør inn Creme Fraiche, fløte og krydder. Smak til med salt og pepper.
Det hele skal småkoke i pannen i 5- 10 minutter.
 Server gjerne med litt godt brød ved siden av, f. eks Foccacia

1 kommentar:

  1. Jeg har en lignende oppskrift, og serverer til potetstappe.

    SvarSlett