27. des. 2014

Vegetarvårruller med grønnsaksnudler

2 gulrøtter i tynne strimler
1/4 kål i tynne strimler
1/2 gul løk i tynne strimler
2 vårløk i tynne strimler
litt hakket spinat
ønsker mengde erter
smak til med fersk ingefær, soyasaus og hvitløkspulver
rispapir
egg
Kutt alle ingrediensene, og fres dem raskt i litt olje i en wokpanne eller stekepanne.
Fukt rispapir og start pakkingen.  "Lim" igjen skjøten med sammenpisket egg.
Enten kan du fritere vårrullene i godt med olje i en kjele, eller du kan steke dem i ovnen. (Pensle vårrullene med olje, gjerne solsikkeolje, og stek dem på 200 grader i ca 15 minutter)
Kok grønnsaksnudler som anvist på pakken, og server det hele med sweet chili saus til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar