10. mars 2014

Skogsbær i gele med Panna Cotta

1 pk jordbærgele (pulver)
1 pk skogsbær (jeg brukte dem frosne)

Panna Cotta med yoghurt (ekstra mye vaniljesmak var veldig godt)
1 1/2 dl fløte
1/2 dl melk
100 g sukker
frøene fra 1 vaniljestang
3 plater gelatin
1/2 l vaniljeyoghurt
 Start med å lage gele som anvist på pakken. Bland inn bærene i geleen når den har kokt opp og du har vispet den ferdig. Rør om, fyll dessertglass eller skåler med bærgele, 
og sett til avkjøling noen timer til det har stivnet. Mine sto i ca 4 timer før jeg hadde Panna Cotta på toppen.
 Lag Panna Cotta: Legg gelatinen i kaldt vann i 5 minutter. 
Kok opp fløte, sukker, melk, frø fra vaniljestang + vaniljestangen under omrøring. 
Ta kjelen av platen, tilsett gelatinen og rør denne inn.
Visp til slutt inn yoghurten. Hell Panna Cotta på toppen av den stivnede geleen, og sett
til avkjøling igjen i noen timer til det stivner helt. Mine sto til dagen etter.
 Deilig og frisk dessert, som er så enkel å lage!
...mulig det blir en skål til kveldskosen også... :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar