400 g torskefilet uten skinn og bein
100 g bacon i strimler
2 fedd finhakket hvitløk
500 g tagliatelle eller annen pasta
4 egg
3 dl rømme
1 dl revet parmesanost
salt og pepper
persille
Skjær torsk og bacon i strimler. Stek baconet til det blir litt sprøtt.
Bland inn fisk og hvitløk, la det stå å steke på lav temperatur til fisken er gjennomstekt.
Rør sammen egg og rømme mens du koker pastaen i saltet vann som anvist på pakken.
Sil av vannet og la den hvile litt før du blander alle ingrediensene sammen med rømmeblandingen.
Smak til med salt, pepper og persille.
Nam ,dette var godt og enkelt!
100 g bacon i strimler
2 fedd finhakket hvitløk
500 g tagliatelle eller annen pasta
4 egg
3 dl rømme
1 dl revet parmesanost
salt og pepper
persille
Skjær torsk og bacon i strimler. Stek baconet til det blir litt sprøtt.
Bland inn fisk og hvitløk, la det stå å steke på lav temperatur til fisken er gjennomstekt.
Rør sammen egg og rømme mens du koker pastaen i saltet vann som anvist på pakken.
Sil av vannet og la den hvile litt før du blander alle ingrediensene sammen med rømmeblandingen.
Smak til med salt, pepper og persille.
Nam ,dette var godt og enkelt!
Nam :)
SvarSlettHa en fin lørdag!
Kjapt og godt :) Håper helgen din har vært fin, Nina! :)
SvarSlett