(ca 20 stk)
150- 200 g smeltet sjokolade til sjokoladetrekk
120 g mørk, hakket sjokolade
1 dl kremfløte
1 ts smør
1/2 chili (rensket og delt i biter)
litt kajennepepper
litt kajennepepper
Lag først sjokoladetrekket ved å smelte sjokolade, fyll ytterkantene i formen du vil bruke og sett i kjøleskapet til sjokoladen er stivnet igjen.
Nå kan du lage det herlige chilifyllet. Ha hakket sjokolade i en skål.
Deretter koker du opp fløte i en kjele sammen med smør og chili.
Denne varme fløteblandingen skal du sile over sjokoladen, chilibitene skal ikke være med i fyllet.
Ha i litt kajennepepper.
Ha i litt kajennepepper.
Rør godt til massen binder seg og blir tykk. Fyll de stivnede sjokoladetrekkene med chilitrøffel til det gjenstår ca 2 mm til kanten , og sett tilbake i kjøleskapet i et par timer.
Til slutt smelter du igjen litt sjokolade som skal være bunnen på konfekten, og setter igjen formen i kjøleskapet til dette har stivnet.
Man må krydre hverdagen litt av og til! :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar