300 g svinekjøtt i strimler
1 1/2 kg gulrot i terninger
400 g potet i terninger
1 finhakket løk
1 ss smør eller olje
1 1/5 l utblandet kjøttbuljong
1 dl kesam
1 ts salt
1/2 ts pepper
1/2 purre
Skrell og hakk opp løk, gulrøtter (1 kg) og potet
Surr løk i smør eller olje til det er gyldent. Ha i biter av gulrøtter og poteter. Hell over utblandet buljong og la dette koke i 10- 15 minutter. Skjær imens opp resten av gulrøttene i tynne skiver.
Kjør suppen glatt i en blender eller med stavmikser.
Kok opp suppen, tilsett kesam, salt og pepper
Tilsett strimler av gulrot og purre. La det koke i 5 minutter.
Hvis du syns suppen blir for tykk, kan du bare helle i mer vann.
Fres svinekjøttet i stekepannen, og dryss på salt og pepper. Legg de ferdigstekte kjøttet i suppen
Enjoy :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar