11. okt. 2012

Snøkuler

200 g hvit sjokolade
1 dl kremfløte
2 dråper mint essens
1 ss melis
1 ss vaniljesukker
 Start med å varme opp fløten forsiktig i en kjele. Ta kjelen av platen og ha i sjokoladen. 
La all sjokoladen smelte mens du rører. 
Tilsett et par dråper av mint essens. Denne har jeg kjøpt hos www.kakeboksen.no. (Her finner du alle slags smaker og utstyr til baking. Og varene kom i posten etter 1 dag!)
 La røren stå på benken i en halvtime. Rør så rundt, så det blir en blank og glatt masse.
Ha plastfolie over, og sett i kjøleskapet til dagen etter.
 Sånn ser den ut når den er klar.
 Bland melis og vaniljesukker i en skål. 
Lag små kuler av sjokolademassen og rull i melisen og vaniljesukkeret
 Oppbevar dem i kjøleskapet på et fat til de skal serveres
Nam nam :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar