8. mars 2014

Koteletter i ovnen med grønnsaker

Her kan du bare velge å vrake i hvilke grønnsaker du selv vil bruke, denne gangen ble det:
1 løk i skiver
4 gulrøtter i skiver
1 squash i skiver
2 fedd finhakket hvitløk
3- 4 hakket vårløk
olivenolje
ønsket mengde koteletter

Legg alt i en langpanne (grønnsaker på bunnen, kjøtt på toppen), 
krydre med salt og pepper og hell over olje. 
Hell også i litt kjøttbuljongvann/ kraft i formen.
Stek i ovnen på 150 grader i ca 50 minutter.
Her serverte jeg med kokte poteter og gjestene fikk velge mellom 
to sauser, nemlig ravigottesaus eller soppsaus.

2 kommentarer:

  1. Har du aliminiumsfolie i langpanna først ?:)

    SvarSlett
  2. Hei :)
    Ja, jeg dekker som regel langpannene med noe når jeg lager noe i dem :)
    Og denne gangen la jeg aluminiumsfolie i bunnen ja.
    Ha en fin kveld!

    SvarSlett