2. juli 2013

Makroner fylt med honning- og pasjonsfruktkrem

Makroner
170 g melis
110 g siktet mandelmel
eggehvite fra 3 egg
2 ss sukker

Fyll
125 g hvit sjokolade
50 g pasjonsfruktkjøtt
2 ts honning
2 ss kremfløte
(jeg brukte også litt rosa pastafarge)
Lag makroner: Visp eggehviter til de begynner å stivne, 
ha i sukker og visp helt til det blir en tykk og glatt marengs.
Bland sammen melis og siktet mandelmel, og vend dette inn i marengsen.
Sprøyt ut små sirkler på et bakepapir eller på en makronmatte, 
og la dem ligge i romtemperatur å tørke i ca 50 minutter.
Stek makronene nederst i ovnen i ca 25 minutter på 125 grader.
La dem ligge på matten/ bakepapiret til de har avkjølt seg helt. 
Da er de klare for å fylles med krem!
Lag krem: Ha alle ingrediensene i en kjele og la alt smelte sammen
under omrøring på lav til middels temperatur. Jeg rørte også inn litt rosa farge i kremen denne gangen.
Avkjøles i kjøleskapet til den blir tykk i konsistensen.
Fyll krem mellom to makroner og nyt :) Honningen passer godt sammen med den syrlige pasjonsfrukten!
Disse kan oppbevares i 4- 5 dager i kjøleskapet.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar