500 g laksefilet uten skinn og bein i passe store biter
Lag saus/ marinade: Ha alt i en bolle og kjør med stavmikser til det blir en glatt saus.
Smak til med salt og limesaft.
Legg i passe store biter av fisk og la dette stå i kjøleskapet i ca en time.
Varm olje i en stor kjele og stek potetbiter i 10 minutter på lav til middels varme. Pass på så det ikke brenner seg. Hvis du ser at dette skjer, kan du helle på litt vann.
Ha i sausen med fisk og la det småkoke i 8- 10 minutter til fisken er ferdig.
Saus/ marinade
6- 7 dl hermetiske tomater
1 hakket gul løk
1 hakket chili
4- 5 ss fersk koriander
2 finhakkede fedd hvitløk
saften av 1 lime
1 ss olivenolje
1 ts salt
Gryte
2 ss olivenolje
1 grønn paprika i biter
1 rød paprika i biter
1 squash i biter
1 stor søtpotet i biter
1 dl fiskekraft eller buljong
3 dl kokosmelkLag saus/ marinade: Ha alt i en bolle og kjør med stavmikser til det blir en glatt saus.
Smak til med salt og limesaft.
Legg i passe store biter av fisk og la dette stå i kjøleskapet i ca en time.
Varm olje i en stor kjele og stek potetbiter i 10 minutter på lav til middels varme. Pass på så det ikke brenner seg. Hvis du ser at dette skjer, kan du helle på litt vann.
Ha squash og paprikabiter i gryta sammen med potetene, og la det steke videre i 5- 6 minutter.
Tilsett kokosmelk og kraft, småkok i 3 minutter ca.Ha i sausen med fisk og la det småkoke i 8- 10 minutter til fisken er ferdig.
Server med en god ris til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar