4. mars 2013

Kylling- og kokosgryte

ca 400 g kyllingkjøttdeig eller kyllingfilet i biter
1 finhakket løk
1 fedd finhakket hvitløk
1 1/2 s karri
salt og pepper
1/2 dl utblandet hønsebuljong
1 boks kokosmelk
1/2 ts gurkemeie
litt soyasaus
1 bunt frisk asparges
1 pk sukkererter
1 boks vannkastanjer
1 ss hakket koriander
Varm olje i en stekepanne og fres løk, hvitløk og karri. 
Tilsett kjøttdeigen og stek den godt.
 
Deretter har du i gurkemeie, utblandet buljong og kokosmelk, kok dette i et par minutter
 Tilsett grønnsakene og kok videre i 4- 5 minutter
 Serveres med ris og pynt med for eksempel paprika eller chili.
Elsker disse smakene blandet med kokosmelken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar