6. mars 2013

Fylt kyllingfilet med kokos- og karrisaus

4 kyllingfileter
4 tykke skiver brie
8 skiver spekeskinke (bacon eller parmaskinke kan også brukes)
1 neve frisk timian eller oregano

Tilbehør
1 pose knaskerøtter (eller vanlige gulrøtter)
1 pk sukkererter
1 rødløk
1/2 ss rød karripasta
5 dl kokosmelk
salt, pepper
saften av 1/2- 1 sitron
1 dl frisk koriander om du ønsker
Snitt kyllingfiletene på langs og legg i urter og en skive brie i hver. 
Krydre med salt og pepper og snurr rundt spekeskinke eller bacon
 Stek dem litt i smør og olje på stekepanne på middels varme til de blir litt brune.
Legg over i en smurt, ildfast form og stek videre i 15 minutter på 180 grader
 Skrell gulrøtter og del den i strimler, del løken i skiver. 
Fres dem sammen med karripasta, smør og olje.
 Tilsett kokosmelk (fløte kan brukes hvis du ikke vil ha kokos), 
og la det koke noen minutter til gulrøttene er helt møre. 
Tilsett sukkererter mot slutten av koketiden og smak til med salt, pepper og sitronsaft.
 Koriander kan du vende inn like før servering.
 Nydelig, saftig og mør kylling med masse god smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar