15. mars 2015

Squashboller

2 squash i biter
1 finhakket løk
1 ts salt
150 g fetaost
2 finhakket fedd hvitløk
1 egg
1/2 dl maisenna
1 dl griljermel
1 dl hakket persille
2 ss hakket mynte
pepper
3- 4 ss nøytral olje til steking
 Ha squash, løk og salt i en bolle. Mos det ganske mye med en stavmikser, men ikke sånn at det blir jevnt. Legg massen i en sil, og klem ut det meste av væsken. La det stå å renne av seg i ca en time, klem litt med en gaffel innimellom.
 Bland så inn fetaost, hvitløk, egg, maisenna, griljermel, persille, mynte og pepper.
 Lag små boller, og stek dem i nøytral olje til de får en gyllen farge og er faste.
Disse serverte jeg med hjemmelaget potetmos og en enkel salat til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar