21. feb. 2015

Grønnsaksuppe med makaroni

Ikke la deg skremme av den lange listen med ingredienser. Det er verdt det! 
200 g gulrot i biter
200 g sellerirot i biter
200 g potet i biter
175 g pastinakk i biter
175 g persillerot i biter
2 selleristenger i biter
250 g sellerirot i biter
1 hakket purre
1 hakket løk
1 fedd finhakket hvitløk
6- 7 reddiker i tynne skiver
2 l vann
1 grønnsaksbuljongterning (eller 1 l av denne kraften )
ca 200 g fullkornsmakaroni
salt og pepper
Tilsett gjerne litt biter av bacon eller pølser hvis du ønsker det.
Her er det enkelt og greit  å putte oppi nesten alle ingredienser i en kjele.
Reddikene skal i når det er igjen ca 2- 3 minutter igjen av koketiden, makaronien skal i når det er igjen 5 minutter (hvis du bruker snarkokt). Smak til med salt og pepper.
Koketid totalt er 10- 15 minutter.

Server gjerne med brød til.
Denne falt i smak hos store og små middagsgjester :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar