27. jan. 2015

Biffgryte med hvite bønner og tomat

ca 500 g biffkjøtt i strimler
8- 9 hele fedd hvitløk
1/2 finhakket gul løk
1 boks hakkede tomater
ca 100- 150 g hvite bønner (på boks)
2 dl kraft eller buljong
8 cherrytomater
1 ts paprikapulver
salt og pepper
en neve timian
 Fres biter av kjøtt i olivenolje sammen med løk i en gryte til det får en fin brunfarge.
Tilsett kraft/ buljong, paprikapulver, timian og hakkede tomater. 
Kok opp, la det småkoke i ca 10 minutter.
Tilsett hele hvitløksfedd, hvite bønner og cherrytomater. 
Kok opp igjen og la det småkoke i ca 10- 15 minutter til. Smak til med salt og pepper.
Server med f. eks ris og godt brød til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar