2. juli 2014

Ballerinakake

125 g romtemperert smør
4 dl sukker
2 ts vaniljeessens
2 egg
2 1/2 ts bakepulver
6 dl hvetemel
3 dl melk
1 pk Ballerinakjeks
100 g kokesjokolade eller melkesjokolade
40 g hvetemel
60 g smeltet smør
Pisk smør og sukker til smørkrem. Ha i vaniljeessens og egg, ett om gangen.
Sikt inn mel og bakepulver vekselvis med melken. Røren skal være glatt og klumpfri.
 Hakk deilige Ballerinakjeks og melkesjokolade i biter..
 .. og bland med mel og smeltet smør.
 Ha bakepapir i bunnen av en kakeform (24 cm), og ha på formfett på kantene.
Ha i halvparten av røren, strø på med kjeksfyll (ca 3/4). Ha på resten av kakerøren, og dryss resterende av fyllet på toppen av kaken.
Kaken skal stekes nederst i ovnen på 175 grader i ca 45- 55 minutter.
(Sjekk med en kakepinne om den er ferdig)
Enjoy! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar