17. juni 2014

Fransk pølsegryte (veldig enkel!)

ca 400 g pølser i biter (røkte kjøttpølser er godt her)
1 boks hakkede tomater
2 store ferske sjampinjonger i skiver (stekes litt i smør på forhånd)
7- 8 hele sjalottløk delt i to eller fire
2 gulrøtter i skiver
2 ss tomatpurè
1 fedd finhakket hvitløk
1 laurbærblad
1 dl buljongvann
1 ts sukker
2 ts salt
1 ts timian
1/2 ts pepper
2- 3 dl ferdigkokt makaroni
 En veldig enkel fremgangsmåte på denne raske, men gode middagen.
Bland sammen alle ingrediensene bortsett fra pølsene og makaronien. La det trekke i ca 15 minutter.
Rør av og til. Tilsett til slutt pølser og makaroni og la dem bli varme.
Voila! Ferdig til å nytes.
Server gjerne med godt brød til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar