10. jan. 2014

Stekt ris på thai vis!

(4 personer)
ca 2- 3 dl skinke i biter (eller pølse, kyllingfilet etc.)
2- 3 fedd finhakket hvitløk
1 hakket gul løk
5- 6 ss mais
2 gulrøtter i skiver
1 neve spinat
ca 5 dl kokt ris (jeg brukte villris)
4 ts soyasaus
2 ts sukker
4 ss østerssaus
god olivenolje
1 ts smør
3 egg
 Varm opp en wokgryte med olje. Fres hvitløk og gul løk til de blir myke.
 Tilsett skinke og egg.
 Rør egget godt inn, og la det blir godt stekt før du tilsetter soyasaus, sukker og østerssaus.
 Ha deretter i mais, gulrot og smør
 Ha i en neve spinat og la den bli helt myk under omrøring.
Helt til slutt blander du inn ferdigkokt ris. La den steke med i noen få minutter.
Server som den er, eller med sweet chili saus til.
Yumminess :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar