27. jan. 2014

Kyllingwok med sitrongress og cashewnøtter

(til 2 personer)
2 kyllingfileter i biter
2 ss soyasaus
2 stilker finhakket sitrongress 
1 ts chilipasta eller fersk, finhakket chili
2 finhakket fedd hvitløk
1 liten hakket løk
2 gulrøtter i skiver
4- 5 små plommetomater delt i to
ca 8 sukkererter delt i to
1 neve cashewnøtter
sweet chili saus som tilbehør
Ta av det ytterste laget på sitrongresset, tørk av, press litt sammen for å frigjøre ekstra smak, 
og kutt opp den hvite delen.
Stek først kylling i wokpannen før du tilsetter sitrongress, chilipasta, hvitløk, soyasaus, løk og gulrøtter.
La dette steke i noen minutter før du tilsetter tomater, sukkererter og cashewnøtter de siste par minuttene.
Server med kokt ris og sweet chili saus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar