13. jan. 2014

Nydelig kyllingtaco

1 pk tortillalefser eller tacoskjell
1 kg kyllingfilet i biter
1 glass tacosaus
2 bokser creme fraiche
2 presset fedd hvitløk
paprika i biter
agurk i biter
maiskorn
revet ost
 Stek først biter av kyllingfilet sammen med litt av tacokrydderet, og legg dem i en usmurt ildfast form.
 Bland sammen creme fraiche, tacosaus, resten av tacokrydderet og hvitløk i en bolle. Rør godt sammen og hell over den stekte kyllingen i formen. Strø gjerne litt revet ost på toppen, før du gratinerer det i ovnen på 225 grader i ca 10- 15 minutter.
Varm tortillalefser i ovnen innpakket i aluminiumsfolie i 5- 10 minutter.
Topp tacorøren med paprika, agurk, mais og revet ost. 
En absolutt ny favoritt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar