Saften av 1/2 løk
1 ss soyasaus
1 presset fedd hvitløk
1 ts ingefær
1 ts sukker
1 ss olje
1/4 ts pepper
2 kyllingfileter (blir 4 spyd) i biter
Peanøttsaus
Peanøttsaus
Rasp løken i en sil over en skål. Det er bare saften av løken du skal bruke, så press ut det du får til
Bland så i soyasaus, presset hvitløk, ingefær, sukker, olje og pepper
Bland kyllingfilet bitene i marinaden, og la det står i minst 30 minutter
Legg spydene i bløt en stund før du trer på de marinerte bitene av kylling. Legg dem på bakepapir på stekebrett og stek dem enten på grillfunksjon i ovnen på 225 grader i 6- 7 minutter, eller på grillen.
Snu dem når halve tiden er gått.
Server med ris, salat og peanøttsaus.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar