(Stor langpanne)
500 g smeltet smør
10 dl sukker
5 ss kakao
7 egg
8 dl hvetemel
2 ts vaniljesukker
325 g kokesjokolade
Smelt og avkjøl smøret. Tilsett sukker og kakao og rør godt med stålvisp
Rør inn ett og ett egg om gangen.
Sikt inn hvetemel og vaniljesukker. Ha i 125 g biter av kokesjokolade eller sjokoladeknapper.
Hell røren på bakepapir i en stor langpanne. Strø de resterende 200 g av sjokoladebiter på toppen.
Stek i 40 minutter på 180 grader
Kaken skal være klissete inni. Server helst når den enda er litt varm, og sjokoladebitene er smeltet ;)
Nammmm!
Fikk denne kaken servert i går. Var aldeles nydelig. Smeltet på tungen. Denne får min familie servert på 17. Mai.
SvarSlettVibeke
Ja, den er helt fantastisk rett og slett! :)
SvarSlett