Kjøttet av 1 ferdig grillet kylling
10 poteter
3 dl melk (varm)
2 ss smør
½ ts salt
½ ts pepper
1/4 ts muskatnøtt
1 egg
Kok poteter, mos dem godt og tilsett krydder og egg.
Grønnsaker
3 finhakket sjalottløk
1/2 grønn paprika i biter
1 fedd finhakket hvitløk
150- 200 g aspargesbønner i biter
salt og pepper
Smelt smør i stekepanna, og fres sjalottløk, paprika og aspargesbønner.
Etter 3- 4 minutter tilsetter du kylling og hvitløk, krydre med salt og pepper.
Når kyllingen er varm, er maten klar for servering :)
Fint å legge opp sånn som her, men en runding av potetmos med kylling og litt salat på toppen.
Pynt gjerne rundt på fatet med litt stekte grønnsaker
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar