21. okt. 2012

Bakt speilegg med chorizo og bacon

3 plater butterdeig
ca 1 pk bacon i skiver
ca 100 g chorizo i skiver
4 egg
 Kjevle ut butterdeigsplatene litt, og legg den oppå hverandre. Skjær dem i 4 firkanter.
Stikk ut midten av hver firkant, sånn at det blir et passe stort hull. La det nederste laget være igjen.
Legg butterdeig bunnene på bakepapir på stekebrett. 
Pensle med sammenpisket egg, og stek i ca 10 minutter på 200 grader
 Ta dem ut av ovnen, klem midtpartiet enda litt mer ned, og fyll så på med ett egg i hvert hull.
Legg samtidig bacon og chorizo rundt omkring på stekebrettet
Stek så videre i 6- 7 minutter til egget har stivnet.
Serveres med en gang, pynt gjerne med kruspersille.
Dette var godt skal jeg si deg! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar