27. sep. 2012

Marshmallow- og bringebær mousse

250 g bringebær (eller jordbær hvis du ønsker)
25 g melis
1 dl vann
140 g mini marshmallows (eller store som du kutter opp i mindre biter)
2 dl pisket fløte
Varm opp frosne bringebær, melis og vann i en kjele på svak varme. Mos bærene så godt du kan 
 Bruk stavmikser for å få det til en glatt masse
 Tilsett marshmallows og rør rundt. Ikke har på høy varme, dette skal ikke koke. 
 Marshmallowsene smelter sakte men sikkert, her står mine på ettervarmen fra platen.
 Rør til alt er helt smeltet. Sett til avkjøling i kjøleskapet, og la den bli helt kald
 Pisk krem, og bland den med bringebærpurèen. Rør til alt er blandet jevnt ut.
La stå i kjøleskapet i minst 3 timer.
Server gjerne med bringebær på toppen eller litt vaniljesaus. 
Mmmmmousse!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar