4. mars 2014

Kylling og grønnsaker med kokosmelk i leirgryte

2- 3 kyllingfileter (ta så mange du trenger)
3 gulrøtter i skiver
1 squash i biter
1 rød paprika i biter
1 boks plommetomater
1/2 rød løk i strimler
1/2 grønn paprika i strimler
3 hakket vårløk
1/2 gul løk i strimler
2 fedd finhakket hvitløk
1 rød chili
1 pose spinatblader
1 boks kokosmelk
salt og pepper
sitron
 Legg leirgryta i kaldt vann i en time før du skal bruke den.
Legg alle grønnsakene i bunnen, topp med kyllingfiletene som er saltet og pepret.
 Legg en skive eller to med sitron på toppen av kyllingene.
Tøm over kokosmelk.
Sett lokket på leirgryten, og sett i ovnen på 150 grader i 2 timer.
 Kjempesaftig kylling med masse gode smaker til.
Server gjerne med ris og brød til også :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar