1 kg eple
2 dl sukker eller sukrin
Skrell og del eplene. Skjær vekk kjernen og del eplene i mindre biter.
Legg epler og vann i en kjele og kok til de er helt møre. Ta kjelen av platen og mos eplene nesten helt med en stavmikser, sikt eller foodprocessor.
Tilsett sukker i de mosede eplene og kok opp igjen. La det koke i ca 7- 8 minutter under omrøring.
1 dl vann
Skrell og del eplene. Skjær vekk kjernen og del eplene i mindre biter.
Legg epler og vann i en kjele og kok til de er helt møre. Ta kjelen av platen og mos eplene nesten helt med en stavmikser, sikt eller foodprocessor.
Tilsett sukker i de mosede eplene og kok opp igjen. La det koke i ca 7- 8 minutter under omrøring.
Det er ikke så lang holdbarhet på eplemosen, så det er lurt å fryse ned i mindre begre.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar