4. juni 2013

Kylling Pad Thai

300 g kyllingfilet i biter
1 pk eggnudler
150 g aspargesbønner delt i to
1 fedd finhakket hvitløk
1/2 squash i biter
1 løk i skiver
1 gulrot i strimler
1 tomat i biter
2 ts lime- eller sitronsaft
1 finhakket rød chili
2 sammenvispede egg
2 ss solsikkeolje
1 ss soyasaus
1/4 ts kajennepepper
 Stek først kyllingbitene i olje på stekepanne. Sett dem til side. Kok nudler som anvist på pakken.
Varm olje i en wokpanne, og wok grønnsakene raskt. Rør inn de sammenvispede eggene til de har blandet seg godt med grønnsakene. Bland så inn tomater, nudler og kylling.
Smak til med soyasaus, kajennepepper og sitronsaft.
For de som vil ha enda litt mer god smak, kan man ha over litt sweet chili saus.
Dette var godt det! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar