1. juni 2013

Grateng med kylling og makaroni

(4 porsjoner)
300 g kokt makaroni av fullkorn
4 kyllingfileter i biter
1 finhakket løk
1 gulrot i biter
1/2 pk. bacon i biter
1 squash i biter
1 boks hermetiske tomater
3 ss hakket, frisk basilikum
2 dl creme fraiche
salt og pepper
200 g revet ost
smør

Kok makaroni og stek kyllingbiter i smør på stekepannen. Sett kyllingen til sides.
Stek løk, gulrot, squash og bacon på middels varme i smør i ca 5 minutter.
Tilsett tomater og basilikum og la det småkoke i noen minutter.
Bland makaroni, kylling, tomatsaus og creme fraiche, smak til med salt og pepper.
Hell over i en ildfast form og strø over med god, revet ost.
Stek i ca 15 minutter til osten er gyllen.
Enkelt og godt! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar