10. juni 2013

Chiligryte med chorizo og bønner

(4 personer)
400 g karbonadedeig (eller annen kjøttdeig)
4 ss olivenolje
1 ss smør
1 finhakket gul løk
2 finhakkede fedd hvitløk
50 g chorizo i skiver
1 finhakket rød chili (fjern frøene)
1 ss tomatpurè
4- 5 tomater i biter (gjerne plommetomat)
2 dl vann
1 terning kjøttbuljong
400 g bønner (jeg brukte røde)
salt og pepper
2 ss persille
Stek karbonadedeig i smør og olje.
Tilsett løk, hvitløk, chili og chorizo. La dette stekes sammen med den ferdige kjøttdeigen.
Hell så i vannet sammen med buljongterningen, og rør inn tomatpurè og biter av tomater.
Smak til med salt, pepper og persille, og la dette stå å småkoke i ca 30- 35 minutter.
Serveres med ris eller godt brød til
Denne gryta er virkelig god! :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar