22. mai 2013

Ovnsbakt kylling med chorizo

Kom over denne oppskriften, og dette var skikkelig snadder! (til 2 personer)
ca 400 g poteter delt i to eller fire
8 sjalottløk delt i to
1 fedd finhakket hvitløk
2- 4 kyllingfileter i biter
1 ts chilipasta
5 ss olivenolje
1 1/2 dl kyllingbuljong
100 g chorizo i skiver
8 hele cherrytomater
1 paprika i biter
timian (helst fersk)

Kok potetene i ca 3- 4 minutter og hell av vannet.
Smør en ildfast form og legg i delte poteter, hvitløk og sjalottløk.
Krydre med salt og pepper. Stek denne blandingen først i ovnen på 225 grader i ca 15 minutter.
Stek biter av kylling i stekepanne sammen med smør og olje. Krydre med salt og pepper.
Legg kylling, chorizo, tomater, paprika og timian på toppen av potetblandingen.
Rør ut chilipasta i olje og drypp dette over. Hell til slutt over utblandet kyllingbuljong.
Sett formen tilbake i ovnen og stek videre i 15- 20 minutter.
Server med godt brød til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar