10. apr. 2013

Timianbakt laks


4 laksefileter
1 boks Creme Fraiche
1 bunt timian
olivenolje
4 tynne sitronskiver delt i to
salt og pepper
1 liten bunt vårløk i ringer om du ønsker det
4 biter aluminiumsfolie (så store at det er plass til 1 filet på hver av dem)

Sett ovnen på 200 grader.
Lag "skåler" av aluminiumsfolien. Hell på olje i bunnen og legg på fisken, krydre med salt og pepper.
Bre så over Creme Fraiche på fisken, og dryss over godt med timian. 
Topp det hele med 2 halve sitronskiver på hver filet.
Pakk dette godt inn i aluminiumsfolien, pass på at det er tett i kantene.
Pakkene stekes i 30- 40 minutter i ildfast form.
Server med potet, ris eller pasta til :)

2 kommentarer:

  1. Mmm! Detta skal i alle fall prøvast :)

    SvarSlett
  2. Ja det blir så gode smaker med sånne fiskepakker :)

    SvarSlett