9. apr. 2013

Bananvårruller med karamellsaus (Banana Lumpia)

Vårruller
Bananer (1 banan blir 4 vårruller)
Rispapir/ vårrulldeig
2- 3 dl Solsikkeolje

1 dl kokosmelk
3/4 dl brunt sukker
Lag karamellsaus: Hell kokosmelk i en stekepanne og la det småkoke i 5 minutter.
Tilsett sukkeret og la det småkoke under omrøring i 30 minutter. 
Sausen vil bli tykkere når den er avkjølt.
 Lag vårruller: Skjær bananene i fire. Først på langs, så på tvers.
 
 Legg en bananbit på rispapiret og brett inn på sidene før du ruller sammen.
Fukt skjøten med vann sånn at den fester seg godt.
Varm opp olje i en kjele og frityrstek rullene, 2 om gangen i 3- 6 minutter. (Til de blir litt brune)
La dem renne av seg på kjøkkenpapir.
Serveres med karamellsaus og gjerne vaniljeis.
Mmmm!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar