28. apr. 2013

Passion Cupcake

Cupcakes
75 g romtemperert smør
120 g sukker
1 ts vaniljeessens
2 egg
saften fra 5- 6 pasjonsfrukt (se beskrivelse)
1 ts bakepulver
160 g hvetemel

Pasjonsfruktfrosting
60 g romtemperert smør
150 g kremost naturell
7 dl melis
saften fra 2 pasjonsfrukt
pastafarge om du vil
 Først kan du presse ut saften fra pasjonsfruktene og fjerne frøene. Dette kan du lettere gjøre ved å varme innholdet i en skål i 15 sekunder i mikroen. Da løsner det lettere fra frøene.
Ha innholdet i en sil og press med en skje eller gaffel, så saften renner gjennom.
Pisk smør og sukker godt sammen til det blir hvitt og luftig.
Pisk inn eggene, ett om gangen.
 Tilsett saften fra pasjonsfruktene, og sikt til slutt inn mel og bakepulver. 
 
Ha røren i muffinsformer
 Stek ved 180 grader i 15- 20 minutter. Avkjøl helt før du har på frostingen.


Lag frosting: Visp sammen smør, kremost og melis til en luftig masse. Tilsett pasjonsfruktsaft.
Rør inn farge om du vil. Her har jeg brukt en blanding av hvit og litt rød farge :)
 
Her har jeg også brukt omslag man kan få kjøpt til muffins.
Se så fin! Og veldig god!
Strø gjerne over med sjokoladebiter på toppen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar