16. apr. 2013

Eggepizza

 (5 porsjoner/ en langpanne)
12 egg
1 dl vann
2 dl hvetemel
2 ts salt

Fyll
1 liten boks tomatpure
2 raspet løk
1 ts salt
2- 3 ts tørket oregano
1/2 ts pepper
4 tomater i skiver
150 g kalkunpølse i skiver
150 g revet hvitost eller mozzarella
 Visp sammen egg, vann, mel og salt. Hell røren i en ildfast form/ langpanne dekt med bakepapir.
Stekes i ovnen på 220 grader i 7- 8 minutter
 Rasp løk og bland denne med tomatpure, oregano salt og pepper. 
Ha evt. i 1- 2 ts vann om du vil spe den litt ut. Smør tomatblandingen på eggebunnen.
 Legg så på skiver av pølse og tomat. Strø over med ost og krydre med oregano på toppen.
 Stek videre i ca 10- 15 minutter
 Hvem sier man trenger gjærdeig for å lage pizzabunn? :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar