16. juli 2012

Varme skogsbær med marengslokk

100 g fingerkjeks eller sukkerbrød
2 ss appelsinjuice
375 g fryst skogsbærblanding
5 dl vaniljekrem
3 eggehviter
75 g sukker

Sett stekovnen på 170 grader.
 Smuldre opp fingerkjeks eller sukkerbrød i bunnen av en ildfast form. Dynk med appelsinjuice.
Ha over skogsbærblandingen
 Legg på et lag med vaniljekrem.
Visp godt 3 eggehviter i en bolle. 
Husk å visp det så stivt at du kan holde bollen opp ned uten at eggehvitene faller ut.
Tilsett litt og litt av sukkeret mens du visper. 
Når alt er tilsatt, visper du i 2 minutter ekstra for å få en masse som er glatt og blank.
Ha dette på toppen. (Kjempefint hvis du kan lage topper av marengsen)
Stek i 20 minutter.
God dessert!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar