17. apr. 2013

Kremet spinat med laks

ca 500 g laksefilet uten skinn og bein
1 pose vasket spinat
1 hakket løk
saft fra sitron
3 dl Creme Fraiche
olivenolje
Fres løken i olje på stekepanna.
Når løken er blank og myk, ha i spinaten og la det surre et par minutter.
Ha i Creme Fraiche og kok det opp. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Her ble det servert laks stekt i stekepanne, krydret med salt og pepper og kremet spinat.

2 kommentarer:

  1. Dette så lekkert ut :-) Er skikkelig i "fiskemiddagsmatmodus" for tiden, så denne retten havner nok på middagsbordet vårt snart!
    Ha en fin dag!

    SvarSlett
  2. Er så mye spennende man kan gjøre og ha som tilbehør til fisk! Kremet spinat er kjempegodt syns jeg :)
    Ha en super dag du også, Linda!

    SvarSlett