12. mars 2013

Pytt i panne

Pytt i panne er en rett som man selv kan justere og ha i det man vil. 
2- 3 røkte kjøttpølser uten skinn, i biter
1/2- 1 hakket gul løk
1/2 rød hakket paprika
2- 3 hakket vårløk
2 hakkede gulrøtter
1/2 squash i biter
1/2 pk sukkererter i biter
4- 5 halvkokte mandelpoteter i biter (jeg bruker som oftest med skall for mer næring)
salt og pepper
 Kok poteter i noen minutter og avkjøl dem under kaldt vann.
Kutt opp alle grønnsakene og pølser/ poteter.
 Stek i olje til grønnsakene er møre og har fått litt farge. Krydre med salt og pepper.
Strø gjerne over med urter til slutt for ekstra smak, eller server med stekt egg til.
En god variant av pytt i panne!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar