(4 porsjoner)
700 g filet av laks (uten skinn og bein) i biter
1 gul paprika i strimler
2 vårløk i skiver
2 lime (eller 1 liten sitron) i tynne skiver
1 finhakket rød chili uten frø
1 dl finhakket koriander
3 ss olje
1/4 kinakål i strimler
salt og pepper
soyasaus og ris som tilbehør
Varm oljen i wokpanne og tilsett grønnsakene. Stek på sterk varme i et par minutter under omrøring.
Tilsett biter av laks og la dem steke med i 2- 3 minutter. Tilsett finstrimlet kinakål og la den bli varm.
Smak til med salt og pepper og dryss over koriander.
Tilsett biter av laks og la dem steke med i 2- 3 minutter. Tilsett finstrimlet kinakål og la den bli varm.
Smak til med salt og pepper og dryss over koriander.
Server gjerne med ris og soyasaus til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar