2 egg
150 g sukker
150 g mel
150 g smeltet smør
4 ss kakao
2 ts bakepulver
2 brett melkesjokolade
Ostekrem
100 g kremost naturell
1 ts vaniljesukker
200 g melis
Pisk egg og sukker til eggedosis før du tilsetter resten av ingredienser til "bunnen".
Legg i en liten kakeform og stek ved 170 grader i 30 minutter. Avkjøles.
Bland ingredienser til ostekremen og visp den godt sammen.
Smuldre opp bunnen og bland godt med ostekremen. Du skal nå kunne lage klissete, små boller.
Lag alle små bollene og sett i kjøleskapet i 10 - 15 min.
Smelt melkesjokoladen over vannbad eller i mikro
Dypp ene enden av lollipop pinnen i sjokoladen og putt den inn i bollene.
Sett i kjøleskapet i 2- 3 minutter sånn at pinnen fester seg i den stivnede sjokoladen
Dypp cake pops i den smeltede sjokoladen.
Pynt med f eks hvit sjokolade
Kan pynte med alle varianter av kakestrø også.
Yummie!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar