Enda en variant av den nydelig tradisjonen fra søta bror!
12 skiver lyst brød uten skorpe
Leverposteifyll
200 g leverpostei
1 dl matyoghurt
1 dl finhakket sylteagurk
Bland alle ingredienser godt sammen.
Baconfyll
150 g hakket, stekt bacon
1 finhakket rødløk
1 dl majones
1 dl matyoghurt
Bland alle ingredienser godt sammen.
Topping på kaken
1 beger Philadelphia naturell
4 ss majones
1/2 ts karri
1/2 ts gurkemeie
2 ss sitronsaft
Pynt
12 skiver roastbiff
12 sylteagurk i skiver
6 røde cherrytomater delt i to
rosso salat e.l
Skjær av skorpene på brødet. Legg 6 skiver av det lyse brødet på et kakefat med aluminiumsfolie
Smør på baconfyll over hele
Legg på 6 skiver av det grove brødet
Smør på leverposteifyll over hele
Legg så på 6 skiver med lyst brød igjen
Dekk hele kaken med kremost topping
Pynt kaken med litt salat, "roser" av roastbiff, sylteagurk, tynne skiver av rødløk og cherrytomater
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar