28. juni 2012

Smørbrødkake med bacon og roastbiff

Enda en variant av den nydelig tradisjonen fra søta bror!
6 skiver grovt brød uten skorpe
12 skiver lyst brød uten skorpe

Leverposteifyll
200 g leverpostei
1 dl matyoghurt
1 dl finhakket sylteagurk
Bland alle ingredienser godt sammen.

Baconfyll
150 g hakket, stekt bacon
1 finhakket rødløk
1 dl majones
1 dl matyoghurt
Bland alle ingredienser godt sammen.

Topping på kaken
1 beger Philadelphia naturell
4 ss majones
1/2 ts karri
1/2 ts gurkemeie
2 ss sitronsaft

Pynt
12 skiver roastbiff
12 sylteagurk i skiver
6 røde cherrytomater delt i to
rosso salat e.l 
 Skjær av skorpene på brødet. Legg 6 skiver av det lyse brødet på et kakefat med aluminiumsfolie
 Smør på baconfyll over hele
 Legg på 6 skiver av det grove brødet
 Smør på leverposteifyll over hele
 Legg så på 6 skiver med lyst brød igjen
 Dekk hele kaken med kremost topping
Pynt kaken med litt salat, "roser" av roastbiff, sylteagurk, tynne skiver av rødløk og cherrytomater

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar