14. juli 2012

Skinkelasagne

150 g cherry tomater
olivenolje
krydder (salt, pepper, timian, basilikum og hvitløkspulver)
ca 3 håndfuller pasta
1, 5 dl hvetemel
2, 5 dl melk
1 dl fløte
1 finhakket hvitløk
1/3 hønsebuljong
krydder (salt, pepper, basilikum, chilipulver)
1 ss revet parmesan eller annen ost
1/2 boks piknik skinke i biter
1/2 boks kidneybønner
1/2 hakket løk 
1/2 boks mais (liten)
1/2 paprika i biter

Sett ovnen på 200 grader.
 Skjær tomatene i båter og legg de på bakepapir i en liten langpanne. Strø over med salt, pepper, timian, basilikum og hvitløkspulver. Stek dette i 20 minutter.
Hell tomat og krydderblandingen i en skål og mos dette med stavmikser så det blir en saus. 
 Kutt opp ferdig løk, skinke, paprika og gjør klart mais og bønner.
Bland mel ut i kald melk og kok opp dette under stadig omrøring. Ha i salt, pepper, basilikum og chilipulver. Hell så i tomatsausen og la dette koke i 5 minutter. 
Hell så i resten av ingrediensene og rør det godt inn i sausen. 
 Legg pasta nederst i en ildfast form og hell over blandingen du nå har i gryta
 Strø over ost og noen ferske basilikumblader. Stek i ca 15 minutter på 225 grader
Godt og enkelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar