olivenolje
krydder (salt, pepper, timian, basilikum og hvitløkspulver)
ca 3 håndfuller pasta
1, 5 dl hvetemel
2, 5 dl melk
1 dl fløte
1 finhakket hvitløk
1/3 hønsebuljong
krydder (salt, pepper, basilikum, chilipulver)
1 ss revet parmesan eller annen ost
1/2 boks piknik skinke i biter
1/2 boks kidneybønner
1/2 hakket løk
1/2 boks mais (liten)
1/2 paprika i biter
Sett ovnen på 200 grader.
Skjær tomatene i båter og legg de på bakepapir i en liten langpanne. Strø over med salt, pepper, timian, basilikum og hvitløkspulver. Stek dette i 20 minutter.
Hell tomat og krydderblandingen i en skål og mos dette med stavmikser så det blir en saus.
Kutt opp ferdig løk, skinke, paprika og gjør klart mais og bønner.
Bland mel ut i kald melk og kok opp dette under stadig omrøring. Ha i salt, pepper, basilikum og chilipulver. Hell så i tomatsausen og la dette koke i 5 minutter.
Hell så i resten av ingrediensene og rør det godt inn i sausen.
Legg pasta nederst i en ildfast form og hell over blandingen du nå har i gryta
Strø over ost og noen ferske basilikumblader. Stek i ca 15 minutter på 225 grader
Godt og enkelt.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar