14. mai 2017

Gratinerte kjøttboller

Gratenger er genialt, og denne var god for store og små :)
Tomatsaus
1 finhakket løk
1 finhakket hvitløksfedd
1 boks knuste tomater
1 håndfull fersk basilikum
1 ss olivenolje
salt og pepper


Revet ost på toppen
Hvitløksbrød og pasta smaker godt til
 Hvis du vil lage kjøttbollene selv, så gjør du dette først og steker dem ferdige.
Sett ovnen på 200 grader.
For å lage tomatsaus heller du først oljen i en varm gryte, der freser du løk og hvitløk i noen minutter.
Hell så i tomater og la dette stå  å småkoke i ca 10 minutter under lokk. Smak til med salt og pepper, og rør inn basilikum til slutt.
Hell tomatsaus og kjøttboller i en ildfast form, strø revet på ost på toppen.
Gratineres i ovnen 10- 12 minutter. 
 Server gjerne med pasta og brød til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar