31. mars 2016

Potet- og parmesanboller med pulled pork

Potet- og parmesanboller
200 g poteter
1/2 ts salt
125 g maisenna
2 ss rapsolje
1 egg
100 g revet parmesan
Pulled pork med bbq- saus (jeg brukte ferdigpakke som jeg varmet opp)
Skrell poteter og kutt i terninger. Kok bitene i litt saltet vann til de er møre.
Hell av kokevannet. Bruk en stavmikser eller en kjøkkenmaskin til å mose de til en deigete konsistens. Tilsett maisenna (spar litt maisenna til utbaking), olje, egg og litt salt.
Mos og rør alt til en jevn blanding. Rør inn revet parmesan.
Form runde boller av deigen med litt maisenna. Stek disse på 180 grader i ca 25 minutter, de skal få litt farge på toppen.
Del bollene på midten og fyll med ferdigstekt pulled pork med bbq saus.
Server gjerne litt salat til.
Dette er absolutt en ny favoritt. Nydelig. 

2 kommentarer: