6. okt. 2012

Konfekt med bringebærfyll

ca 200- 300 g mørk kokesjokolade
100 g hvit sjokolade
40 g fløte
noen dråper rosa pastafarge
 Litt griseri må til! :) 
Smelt forsiktig mørk sjokolade over vannbad. 
Dekk innsiden av kantene i f. eks en silikonform. Putt formen i fryseren
 Lag bringebærcoulis. Fremgangsmåte finner du her.
Varm opp bringebærcoulis og fløte til kokepunktet og ta kjelen av platen
 Tilsett hvit sjokolade og rør forsiktig rundt til alt har smeltet
 Tilsett rosa farge og rør godt. Sett blandingen i kjøleskapet i ca 40 minutter; til det har blitt en tykk masse. Rør jevnlig
 Ta sjokoladeskallene ut av fryseren og klem dem forsiktig ut av formen. 
Her ser du resultatet av både overside og den hule siden
<3 Sjokoladehjerter <3

 Fyll sjokoladen med den ferdige bringebærblandingen. 
Oppbevar dem i kjøleskapet.
Mmmmmsjokolade!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar