200 g hvit sjokolade
3 dl kremfløte
1 dl creme fraiche
2 eggeplommer
4 plater gelatin
Legg først gelatin i kaldt vann i ca 5 minutter
Smelt på svak varme sjokolade og fløte sammen
Klem ut vannet av gelatinen og rør den godt ut i sjokolade- og fløte blandingen.
Avkjøles en liten stund
Tilsett eggeplommer og creme fraiche og visp dette for hånd så det blir en glatt masse.
Hell i en skål eller flere dessertskåler og sett i kjøleskapet til den er stivnet (Helst natten over)
Denne kan du servere med bær, sjokoladesaus eller
balsamicosirup (1 dl balsamicoeddik og 1/2 dl sukker kokes og avkjøles)
Denne kan du servere med bær, sjokoladesaus eller
balsamicosirup (1 dl balsamicoeddik og 1/2 dl sukker kokes og avkjøles)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar