17. des. 2017

Havreflarn

200 g smør
150 g sukker
225 g havregryn
35 g hvetemel
1 ss eggehvite
1/2 ts natron
1 ts vaniljesukker

smeltet kokesjokolade til fyll
 Her er det enkelt og greit bare å blande sammen alle ingredienser i en bolle og røre godt sammen.
Lag små, runde kaker på et bakepapir på stekebrett, trykk dem litt flate. 
(Mine ble litt tykke, men syns ikke det gjorde noe)
Stekes midt i ovnen på 180 grader i 10- 12 minutter. Kakene skal være lysebrune.
Avkjøl kakene helt før du fyller dem med sjokolade. 
 Smelt en deilig sjokolade over vannbad (det gikk ca 200 g kokesjokolade her) og hell på sjokoladen mellom to kjeks. La sjokoladen stivne helt før du har den i kakeboks.
Nå er det ikke mange dagene igjen til julaften.. så mye godt å kose seg med i denne tiden!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar