17. des. 2017

Havrekaker med sjokoladebit


175 g romtemperert smør
2 dl sukker
1 egg
2 ss melk
3 dl hvetemel
1 ts vaniljesukker
1 ts bakepulver
3,5 dl små havregryn
Pisk sammen smør og sukker. Tilsett egget.
Bland inn resten av ingrediensene, og form til små runde kaker. Husk å ha litt mellomrom mellom kakene på stekebrettet siden de vokser litt i ovnen. Stekes på 180 grader i 12- 15 minutter, til de har fått gyllen farge. Når du tar kakene ut av ovnen, trykker du forsiktig ned en sjokoladebit i midten når kakene enda er varme. Avkjøles helt før de oppbevares i tett kakeboks. Legg gjerne matpapir mellom sånn at ikke sjokoladebiten setter seg fast. 
 Jeg pyntet også med litt knust polkastang
Disse er knallgode!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar