23. des. 2015

Sjokoladefudge

1 boks marshmallowkrem (Fluff)
1 1/2 dl sukker
2 1/2 dl vikingmelk
1/4 dl smør
1/4 ts salt
3 dl sjokoladebiter
1 ts vaniljeekstrakt
1/2 dl hakkede nøtter
maldonsalt
 Kok sammen marshmallow, sukker, vikingmelk, smør og salt i en stor kjele. La det koke opp, og kok i 5 minutter mens du rører hele tiden.
Ta kjelen av platen og tilsett biter av sjokolade. Rør til alt har smeltet helt og røren er jevn og fin. Ha i vaniljeekstrakt. Nå kan du også ha i hakkede nøtter om du vil. Men jeg ville bare ha litt på toppen denne gangen. . Hell i en liten form dekt med aluminiumsfolie, strø på pynten du ønsker. Jeg strødde også på litt maldonsalt på toppen. Sett til kjøling i 2 timer ca.
 Skjær opp i biter, og pakk i cellofanposer eller i tett boks.
Oppbevares kjølig.

GOD JUL!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar