16. des. 2014

Kransekakepinner med nougatfyll

Kransekakedeig
4 eggehviter
500 g malte mandler
500 g melis
(evt. kjøp ruller med ferdig kransekakedeig)

Ferdig Nougat til å fylle med, finner du i bakehyllen i de fleste matvarebutikker.
Visp eggehvitene helt stive, og tilsett siktet melis. 
Vend til slutt inn malte mandler, og jobb deigen godt sammen. Legg deigen i kjøleskapet i et par timer, eller natten over.
Kjevle ut flate kaker og legg på en liten strimle med Nougat i hver. Skjær til så det blir passe lengder på pinnene. Tett igjen på sidene og i skjøten, hvis ikke vil fyllet renne ut.
Stek de på 250 grader i 7 minutter, og avkjøl pinnene helt.
Dypp de til slutt i smeltet sjokolade på hver side av hver pinne, la de avkjøles, og nå har du helt nydelige kransekakepinner å kose deg med!
Disse kan du fryse ned, eller oppbevares kjølig i tett boks.
God Jul!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar